Masaj

Masajul medical este o terapie manuală esențială în prevenția și tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice, facilitând recuperarea rapidă și îmbunătățirea circulației sanguine. Această formă de terapie aduce alinare și relaxare, contribuind semnificativ la îmbunătățirea stării de bine și a mobilității.

KINETOTERAPIE

Kinetoterapia, cunoscută și sub numele de terapie prin mișcare, este o metodă terapeutică ce se axează pe recuperarea și întreținerea funcționalității corpului uman. Prin exerciții fizice personalizate și tehnici specifice, kinetoterapia ajută la îmbunătățirea forței musculare, flexibilității și coordonării, oferind soluții eficiente pentru o gamă largă de afecțiuni musculo-scheletice și neurologice.

FIZIOTERAPIE

Fizioterapia integrează metode și tehnici non-invazive pentru reabilitarea și ameliorarea durerii în afecțiuni musculo-scheletice și neurologice. Prin utilizarea curentului electric, ultrasunetelor, luminii și căldurii, această specialitate medicală stimulează recuperarea funcțională și îmbunătățește calitatea vieții pacienților.