Ingrijiri Paliative

În călătoria vieții, fiecare moment contează, mai ales când vine vorba de îngrijirea celor dragi aflați în etapele avansate ale unei boli. La Patrik Medical Center, înțelegem profunzimea și complexitatea emoțiilor prin care treceți. Secția noastră de Îngrijiri Paliative este dedicată să vă sprijine cu compasiune, respect și profesionalism, asigurând un confort maxim pacienților și sprijin inestimabil familiilor acestora.

Echipa noastră multidisciplinară de specialiști în îngrijiri paliative este alcătuită din medici, asistenți medicali, psihologi și terapeuți, toți uniți de o misiune comună: îmbunătățirea calității vieții pacienților și a familiilor lor. Ne adaptăm îngrijirea la nevoile unice ale fiecărui pacient, oferind tratamente personalizate care vizează ameliorarea durerii și a altor simptome, permițându-le pacienților să trăiască cât mai confortabil și împlinit posibil.

Despre Noi
Inaugurat în 2018, Patrik Medical Center se distinge prin excelența în recuperare medicală și îngrijiri paliative, oferind o abordare holistică și personalizată îngrijirii fiecărui pacient. Echipa noastră de specialiști dedicată, cu vastă experiență în domeniul medical, utilizează cele mai avansate tehnici și tehnologii pentru a asigura o recuperare optimă și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. La Patrik Medical Center, ne angajăm să oferim suport continuu pacienților și familiilor lor, într-un mediu care promovează vindecarea, confortul și speranța. Descoperiți diferența pe care o face pasiunea și profesionalismul nostru în fiecare aspect al îngrijirii pe care o oferim.
ABOUT

Masaj

Masajul medical este o terapie manuală esențială în prevenția și tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice, facilitând recuperarea rapidă și îmbunătățirea circulației sanguine. Această formă de terapie aduce alinare și relaxare, contribuind semnificativ la îmbunătățirea stării de bine și a mobilității.

KINETOTERAPIE

Kinetoterapia, cunoscută și sub numele de terapie prin mișcare, este o metodă terapeutică ce se axează pe recuperarea și întreținerea funcționalității corpului uman. Prin exerciții fizice personalizate și tehnici specifice, kinetoterapia ajută la îmbunătățirea forței musculare, flexibilității și coordonării, oferind soluții eficiente pentru o gamă largă de afecțiuni musculo-scheletice și neurologice.

FIZIOTERAPIE

Fizioterapia integrează metode și tehnici non-invazive pentru reabilitarea și ameliorarea durerii în afecțiuni musculo-scheletice și neurologice. Prin utilizarea curentului electric, ultrasunetelor, luminii și căldurii, această specialitate medicală stimulează recuperarea funcțională și îmbunătățește calitatea vieții pacienților.

  Formular de Contact & Programare

  Ore de deschidere:

  Informații suplimentare:

   • +40-0750832832 - Relatii Clienti ( Receptie ) 
   • +40-0244260792 - Receptie
   • patrikmedicalcenter@yahoo.com
   Pentru programări și sesizări, vă rugăm completați formarul de contact în care să menționați pentru ce doriți programarea sau care este sesizarea, sau sunați-ne în intervalul Lu-Vi 09:00-17:00, și echipa noastră va găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.