Recuperare Medicala


Recuperarea medicală reprezintă un domeniu esențial al medicinei moderne, axat pe restabilirea funcționalității și îmbunătățirea calității vieții pacienților după accidente, intervenții chirurgicale, boli cronice sau acute. Această disciplină se concentrează pe reabilitarea fizică și psihologică, utilizând o abordare multidisciplinară care poate include terapii fizice, ocupaționale, logopedice, tratamente medicamentoase și suport psihologic. Prin programe personalizate, recuperarea medicală urmărește nu doar ameliorarea simptomelor, ci și reînvățarea abilităților pierdute și adaptarea la condițiile de viață post-traumatice, promovând independența și participarea socială activă a pacienților. Această abordare holistică este vitală pentru a asigura o recuperare completă și eficientă, permițând persoanelor afectate să se reintegreze în viața de zi cu zi cu mai multă încredere și speranță

Despre Noi
Inaugurat în 2018, Patrik Medical Center se distinge prin excelența în recuperare medicală și îngrijiri paliative, oferind o abordare holistică și personalizată îngrijirii fiecărui pacient. Echipa noastră de specialiști dedicată, cu vastă experiență în domeniul medical, utilizează cele mai avansate tehnici și tehnologii pentru a asigura o recuperare optimă și pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. La Patrik Medical Center, ne angajăm să oferim suport continuu pacienților și familiilor lor, într-un mediu care promovează vindecarea, confortul și speranța. Descoperiți diferența pe care o face pasiunea și profesionalismul nostru în fiecare aspect al îngrijirii pe care o oferim.
ABOUT

Masaj

Masajul medical este o terapie manuală esențială în prevenția și tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice, facilitând recuperarea rapidă și îmbunătățirea circulației sanguine. Această formă de terapie aduce alinare și relaxare, contribuind semnificativ la îmbunătățirea stării de bine și a mobilității.

KINETOTERAPIE

Kinetoterapia, cunoscută și sub numele de terapie prin mișcare, este o metodă terapeutică ce se axează pe recuperarea și întreținerea funcționalității corpului uman. Prin exerciții fizice personalizate și tehnici specifice, kinetoterapia ajută la îmbunătățirea forței musculare, flexibilității și coordonării, oferind soluții eficiente pentru o gamă largă de afecțiuni musculo-scheletice și neurologice.

FIZIOTERAPIE

Fizioterapia integrează metode și tehnici non-invazive pentru reabilitarea și ameliorarea durerii în afecțiuni musculo-scheletice și neurologice. Prin utilizarea curentului electric, ultrasunetelor, luminii și căldurii, această specialitate medicală stimulează recuperarea funcțională și îmbunătățește calitatea vieții pacienților.

TECCAR

Terapie TECCAR

TECCAR - Terapia este o tehnică avansată utilizată în fizioterapie pentru a promova vindecarea rapidă a țesuturilor. Aceasta se bazează pe aplicarea energiei de înaltă frecvență pentru a stimula circulația sanguină, reduce inflamația și ameliora durerea. Este eficientă în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletice, accelerând procesul de recuperare.

Aparat de unde scurte

Terapie unde scurte

Aparatul de unde scurte este un instrument terapeutic utilizat în fizioterapie, care se bazează pe emisia de unde electromagnetice de scurtă durată pentru a penetra țesuturile adânci ale corpului. Acesta stimulează circulația sanguină, reduce inflamația și ameliorează durerea, fiind eficient în tratamentul diverselor afecțiuni musculo-scheletice și în accelerarea procesului de recuperare.

  Formular de Contact & Programare

  Ore de deschidere:

  Informații suplimentare:

   • +40-0750832832 - Relatii Clienti ( Receptie ) 
   •  +40-0244260792 - Receptie
   •  patrikmedicalcenter@yahoo.com
   Pentru programări și sesizări, vă rugăm completați formarul de contact în care să menționați pentru ce doriți programarea sau care este sesizarea, sau sunați-ne în intervalul Lu-Vi 09:00-17:00, și echipa noastră va găsi soluția optimă pentru dumneavoastră.
    
   • Sep 2, 2020

   This is a generic blog article you can use for adding blog content / subjects on your website. You can edit all of this text and replace it with anything you have to say on your blog.

   Citește mai mult
   • Aug 4, 2020

   This is a generic blog article you can use for adding blog content / subjects on your website. You can edit all of this text and replace it with anything you have to say on your blog.

   Citește mai mult
   • Jun 3, 2020

   This is a generic blog article you can use for adding blog content / subjects on your website. You can edit all of this text and replace it with anything you have to say on your blog.

   Citește mai mult